На Херсонщині окупанти продовжують виховувати майбутніх захисників своєї імперії. Цього разу вони робили це за допомогою «військово-патріотичної гри» «Зарниця 2.0». Організаторами «гри» стали «єдинороси». Проводили її на території Генічеського, Скадовського, Чаплинського і Новотроїцького «муніципальних округів».

Діти пройшли через низку змагань, серед яких спортивна підготовка, тактична медицина, основи радіаційно-хімічного і біологічного захисту, загальновійськова підготовка, вигадана історія Росії і стройова підготовка. «Сучасна версія гри відрізнялась від радянської використанням цифрових технологій», – зазначило окупаційне «Херсонское агентство новостей». Яких саме, пропагандисти не уточнили. Тепер переможців чекають «окружні» і «федеральні» змагання.


А поки старшокласників ганяли смугами перешкод і змушували розповідати байки про «велику Російську імперію», молодших школярів знову залучили до написання листів окупантам.

«Діти дякували солдатам за їх сміливість, відвагу і мужність, – написав у Телеграм «голова Скадовського муніципального округу» Олександр Дудка. – Бажали здоров’я і скорішої перемоги, повернення додому до своїх рідних і близьких».
Богдан СТРАЖАК.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!