Схоже, що одинадцятикласниця окупаційної Новопокровської школи Інна Щербина все у житті на окупованій території зрозуміла. Принаймні, знає, у кого треба просити, щоб гарантовано отримати. «Учениця-відмінниця 11 класу Новопокровської школи Новотроїцького муніципального округу Щербина Інна Віталіївна звернулась з проханням до Президента РФ про те, що потребує ноутбуку для подальшого навчання в університеті за профілем муніципальної служби», – написала у своєму телеграм-каналі голова окупаційної Новотроїцької адміністрації Євгенія Кузьменко.
Навряд чи прохання дійшло до маразматичного господаря Кремля, але Кузьменко запевнила, що доручення привезти школярці ноутбук дав їй саме він. Сам ноутбук, щоправда, не дав. Довелось колаборантці «трусити» місцевих фермерів Геннадія Філенка і Сергія Коростинського. На їхні гроші і, як вона написала, «виконали доручення Президента Владіміра Владіміровіча Путіна».


У якому саме місті вчитиметься Інна, не повідомляється, але це точно буде у Росії, бо на лівобережжі Херсонщини вузи є лише на папері. А от одинадцятикласниця окупаційної Генічеської школи № 1 Єва Максимич і з вузом, і з професією визначилась. «У цьому році я посилено готуюсь до вступу у Санкт-Петербурзький університет МНС Росії імені Героя Російської Федерації генерала армії Є.Н. Зінічева, – розповіла вона окупаційним надзвичайникам, а ті у себе на сайті опублікували. – Мене дуже підтримують мої близькі, тому я знаю: у мене все вийде».
А от ноутбук у Путіна випускниця попросити чомусь не додумалось. Хоча з іншого боку, вона ж і «не ту, що треба», професію вибрала – рятувальниці, а не муніципальної службовиці.
Богдан СТРАЖАК.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!