Паски хлібозавод Генічеська, який опинився в окупації вже у перший день повномасштабного вторгнення, не випікав ні у 2022, ні у 2023 роках. У цьому, як нам стало відомо, керівництво заводу пекти все ж таки змусили. Треба ж показати на камеру, як в окупованому місті «все добре».
Першу партію пасок, розповіли редакції NewDay ua генічани, на хлібозаводі випікали у ніч з 1 на 2 травня. Вранці вони вже надійшли для продажу у фірмові магазини у Генічеську. Пасочку вагою 200 г наразі продають по 85 рублів, 300-грамова коштує 126, найбільша півкілограмова – 210 рублів.
В інших магазинах у продажу поки що лише сирні паски Ростовської молочної компанії «Белый медведь». Коштують вони по 415 рублів за 450 г, що на 35 рублів дешевше (!), ніж у минулому році.

Все ж таки низька купівельна спроможність у генічан, тому ціни на деякі продукти, аби їх продати, підприємці змушені знижувати.
А от ціна на яйця навряд чи вже може бути нижчою.

По 90 рублів за десяток їх продають вже не лише на Центральному ринку, а і у магазинах. Красити можна стільки, скільки хочеш.
Борис ВИНОГРАДОВ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!