Минулої доби правобережжя Херсонської області війська РФ обстрілювали з артилерії, мінометів, танків, били з авіації та БпЛА. Від ворожих комбінованих атак потерпали Антонівка, Придніпровське, Інгулець, Томина Балка, Інженерне, Станіслав, Садове, Берислав та Михайлівка.

В результаті обстрілів пошкоджено два багатоквартирні та два приватні будинки, навчальний заклад, будівля готелю та автомобіль. російські окупанти в черговий раз скинули на Берислав кореговані авіаційні бомби. В результаті вибухів пошкоджено будівлю готелю та два багатоквартирні будинки. На щастя, обійшлося без травмованих.

Районний центр потерпав і від атак безпілотниками. Зранку російські військові ударили дроном-камікадзе типу «FPV» по вантажному автомобілю, який привіз у місто воду. А ввечері внаслідок скиду боєприпасу з БпЛА пошкоджено будівлю навчального закладу, там виникла пожежа. У Щасливому Великоолександрівської територіальної громади місцевий житель отримав тілесні ушкодження внаслідок детонації вибухонебезпечного предмету, попередньо, протипіхотної міни. Чоловік прибирав на даху свого будинку. Внаслідок вибуху він отримав множинні уламкові поранення обличчя та рвану рану пальця руки. Постраждалого доправили до лікарні.

За минулу добу поліція відреагувала на 118 заяв і повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події. Відкрито 3 провадження за ст. 438 «Порушення законів та звичаїв війни» Кримінального кодексу України.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!