Цю спільноту організувала і очолила Ірина Прасько. Жінка пережила окупацію, особисту трагедію, затоплення, обстріли, які тривають і досі, але сили їй дає турбота про інших. Після смерті її єдиного сина пані Ірину розшукали його друзі–волонтери і запропонували безплатні гарячі обіди для нужденних.


Жінка почала збирати навколо себе людей, які через російську агресію опинилися у скруті. З часом вони об’єдналися і назвались “Іринина родина”. Про цю спільноту дізнались у різних куточках України і світу. Жінка не один раз зверталась за допомогою до МВА і отримувала її. Були періоди, коли всього надходило багато, а треба було ще більше, бо живе вся “Іринина родина” у районі, якому добряче дісталося і дістається від окупанта. Їхні оселі ворог обстрілював навіть тоді, коли вони стояли залиті водою після підриву греблі на Каховській ГЕС.


За рік “Іринина родина” збільшилась у чотири рази – на початку було 30 людей, наразі 125. Вітаючи з днем народження організації, хочеться просто подякувати Ірині Прасько за те, що знайшла в собі сили і дала надію іншим.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!