Трансляцію інавгурації президента Росії окупанти змусили дивитись всіх своїх прислужників на окупованому лівобережжі Росії. Чому змусили? По-перше, з фото видно, що це завдання їм не дуже подобається. А по-друге, і не може подобатись спостерігати за дідуганом, який щосили корчить з себе супермена.

У Каховському «муніципальному окрузі» за церемонією спостерігали працівники «адміністрації» окупаційних територіальних управлінь, шкіл, дитячих садків, амбулаторій, комунальних підприємств, бібліотек і клубів.

При цьому єдиним, хто демонстрував цікавість, був «голова адміністрації» Павло Філіпчук. «Росіяни повинні бути вдячні Богу за нашого Президента!» – написав зрадник після перегляду у соцмережі.
«Голова Новокаховського міського округу» Віталій Гура, переглянувши інавгураційну промову кремлівського діда, надихнувся настільки, що написав йому у Телеграм: «Шановний Владімір Владімірович!.. Бажаю Вам великих перемог у тій боротьбі, яку сьогодні проводить Російська Федерація, за новий світ без абсолютного панування і без рабства». Чому колаборант вирішив, що саме за це, а не за інтереси російських «господ» воює «двохсота» армія світу, незрозуміло.
Голова окупаційної адміністрації у Скадовську Олександр Дудка дивився шоу з Путіним разом зі своїми заступниками. «Для нас, жителів Скадовського округу, Владімір Путін є єдиним лідером, здатним зберегти у нашій країні свободу віри і непорушність закону, – написав зрадник потім у соцмережі. – Лідером, який принесе розвиток нашій землі і перемогу у глобальному протистоянні Росії».
«Наш округ показав високу явку, а його жителі підтримали національного лідера – вибрали стабільне майбутнє країни», – нагадав всім у соцмережі «голова Альошкінського муніципального округу» Руслан Хоменко, додавши, що інавгурацію у його «володіннях» дивились також трудові колективи і прості жителі.
«Вступ В.В. Путіна на посаду Президента Російської Федерації – це подія, яка залишиться не лише у пам’яті сучасників, а і увійде у світову історію, як приклад загального єднання російського народу навколо свого національного лідера», – віртуально поцілували Путіна нижче спини співробітники окупаційної адміністрації Нижньосірогозького «муніципального округу».
«Це історичний момент для нашого округу, Херсонської області і всієї Росії!» – зазначила «голова Іванівського муніципального округу» Ольга Полосухіна, яка також, як Філіпчук і Гура, дивилась інавгурацію на самоті (не рахуючи фотографа).
«Ми зібрались біля різних екранів, щоб спостерігати величну церемонію інавгурації, почути урочисті слова клятви Президента і від душі побажати йому мудрості, волі, справедливих рішень і відданих своїй Батьківщині співгромадян», – написали у Телеграм фейкові депутати Горностаївського «муніципального округу» від «Єдиної Росії» Наталія Ісадченко і Віталій Марчук.
Окупаційний голова Голопристанського «муніципального округу» Віталій Титаренко дивився церемонію з «шефом» з Кабардино-Балкарії Залімом Кашироковим. «Владімір Путін – всенародно вибраний лідер, – повторив потім Титаренко пропагандистську брехню у соцмережі. – Він є гарантом нашої свободи, розвитку і процвітання нашої країни». До перегляду, пишуть колаборанти, також «долучились працівники адміністрації, голови і працівники сільських поселень, Чорноморського біосферного заповідника, лісомисливського господарства, колективи шкіл, дитячих садків і місцеві жителі».
«Я, Пуляєва Лілія, голова Чаплинського муніципального округу, дивлюсь інавгурацію Президента разом зі своїми колегами», – відрапортувала колаборантка у Телеграм, виклавши на підтвердження селфі…
«Дивились інавгурацію у всіх 14 районах Херсонської області, включаючи прифронтові населені пункти». – повідомив у соцмережі фейковий сенатор Ігорь Кастюкєвіч.
Богдан СТРАЖАК.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!