Невідомий підписник окупаційного телеграм-каналу «Типчак» вирішив написати про «проблему, яка склалась у селі Костогризове Олешківського району». «На сьогодні у селі лише один соцпрацівник, який обслуговує всього декілька людей», – написав невідомий, додавши, що «при Україні на обслуговуванні знаходилась частина стариків».

«А це лежачі, інваліди першої групи, сліпі люди, – конкретизував підписник. – Виходить, їх просто кинула влада. Як так виходить, що при Україні їх обслуговували, а при Росії – ні? Що за дискредитація?» Шкода, звісно, що людина сподівається на вирішення проблем односельчан загарбниками, але реакція колаборантів заслуговує на увагу.

Ті, хто вірить окупантам, зібрали паспорти тих, хто потребує допомоги, і тих, хто може їм цю допомогу надати, але «міністр праці і соціальної політики» Алла Бархатнова звернення громадян з прикріпленими паспортами проігнорувала. Фейковий депутат фейкової обласної думи Євгєній Кузьмін – так само. Наївні навіть Путіну писали. Двічі. «На сьогодні підстанцію у селі розбили, – написав скаржник. – Люди сидять без світла, без зв’язку, без допомоги. Нікому до них немає діла. Допоможіть, будь ласка!» Так само до Путіна звертались ті росіяни, які замерзали взимку, і ті, чиї домівки залило водою навесні. Як він відреагував? Ніяк! Так о росіяни, а що вже говорити про тимчасово окуповане українське Костогризове?
Богдан СТРАЖАК.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!