На окупаційному ринку праці і далі спостерігається сила-силенна вакансій. Дефіцит спеціалістів відчувають не лише окупаційні школи і лікарні, а і силові органи, наприклад.

Окупаційне головне управління Федеральної служби судових приставів по Херсонській області шукає судового пристава-виконавця. В оголошенні пишуть, що навіть досвід роботи не потрібен, лише – економічна, юридична чи педагогічна освіта. Обіцяють від 100 000 рублів зарплати, але це без врахування податків.

Стільки ж окупанти готові платити молодшому судовому приставу з забезпечення встановленого порядку діяльності судів. Від 60 000 рублів будуть, якщо вірити оголошенню, отримувати старші спеціалісти 2 і 3 розрядів, від 80 000 – головний спеціаліст матеріально-технічного забезпечення. Таку ж суму, пишуть, готові платити психологу-поліграфологу, але вимагають від кандидата досвід роботи від року до трьох. Такі самі умови для спеціаліста відділу інформатизації. Жодних умов не висувають прибиральнику приміщень, якому обіцяють зарплату – 25 000 рублів.

Відділ окупаційної поліції у Генічеську кличе на роботу власників російських паспортів, яким виповнилось 18 років, мінімум – з середньою освітою і без судимості. Молодшому керівному складу обіцяють платити від 106 500 рублів, офіцерам – від 120 000. А ще – пільги і відпочинок у кращих санаторіях МВС РФ. Окупаційна Іванівська «центральна районна» лікарня шукає гінеколога, терапевта, педіатра, рентгенолога, офтальмолога, дерматовенеролога. Також пишуть, що є вакансії фельдшерів у Балашовому, Благодатному, Першотравневому, Агайманах. Про зарплатню в оголошенні – жодного слова.

Богдан СТРАЖАК.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!