Так, в обласному центрі на Миколаївському шосе вчора близько 9-ї години ранку сталася смертельна дорожньо-транспортна пригода. На місці ДТП поліцейські попередньо встановили, що 69-річний велосипедист раптово виїхав на проїзну частину, де зштовхнувся зі Skoda Octavia під керуванням 56-річного місцевого жителя. Внаслідок пригоди керманич двоколісного загинув на місці.


За фактом ДТП відкрите провадження за ч. 2 ст. 286 «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження» Кримінального кодексу України. Наразі слідчі обласного главку встановлюють всі обставини пригоди.
Друга ДТП мала місце на перехресті вулиці Залізничної та Миколаївського шосе близько 15-ї години. Поліцейські встановили, що 53-річна водійка автомобіля Mitsubishi Outlander під час повороту праворуч не надала перевагу в русі 32-річному велосипедисту, який їхав головною дорогою. В результаті зіткнення чоловік отримав травми різного ступеня. Потерпілого доправили до лікарні. За фактом ДТП відкрите кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження» ККУ.
Ще один факт дорожньо-транспортної пригоди за участю велосипедиста зафіксований у Білозерці. Звідти ввечері до лікарні доставили 57-річного місцевого жителя з травмами голови. Поліцейські з’ясували, що тілесні ушкодження він отримав внаслідок ДТП через власну необережність. Чоловік керував велосипедом у стані алкогольного сп’яніння та впав із нього, вдарившись головою.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!