До бійців тероборони, котрі нині визволяють Херсонщину, відправився «на своїх чотирьох» подарунок від громади міста Скадовська та благодійного фонду «Берегиня». За місяць учасники акції зібрали кошти, необхідні для придбання іномарки певної моделі – пікапу, який дуже потрібний на фронті. Але роздобути такий транспорт у гарному технічному стані в Україні чи навіть у сусідній Польщі не вдалося. Тому розшукали його аж у Норвегії.

– «Нісан Наваро» з Норвегії перегнали у Польщу, де за нього розплатився мешканець Херсонщини з числа вимушених переселенців. Потім виконали технічне обслуговування, укріпили в пікапу раму, тож машина разом із ремонтом і ТО обійшлася у 170 тисяч гривень, – розповів журналісту NewDay ua Скадовський міський голова Олександр Яковлєв. – Але до наших захисників вона порожньою не поїде – завантажили її гуманітаркою, окопними свічками тощо. Окрім того, прихопили тираж свіжого номера спецвипуска газети «Новий день» для мешканців Херсонщини – адже друкувати його у деокупованій частині області поки немає можливості.

До слова, «Нісан Наваро» – це вже четверта автівка, яку скадовчани спільними зусиллями придбали та відправили українським армійцям на фронт. Зайвими вони не бувають: адже на війні транспорт швидко «сточується» й потребує заміни.

Сергій ЯНОВСЬКИЙ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!