«ЗСУ розстрілюють мирних жителів, які намагаються залишити Херсон», – бреше російський «воєнкор» Руслан Осташко, посилаючись на «дані» неіснуючого херсонського «сопротівлєнія». Тому, мовляв, більша частина «людей, які не змогли свого часу перебратись на вільну частину Херсонської області, просто чекають».

Разом з тим, пише Осташко, є спеціальні «таємничі перевізники, які за гроші переправляють людей через Дніпро. Їх ЗСУ не обстрілюють». Подібних нісенітниць на пропагандистських каналах сила-силенна. Лише встигай слухати-читати і дивуватись хворій фантазії пропагандистів. «В окупований київським режимом Херсон прибули мобілізаційні загони військкоматів з західних територій України, – бреше пропагандистське агентство «РИА «Новости». – Жителі міста змушені ховатись у своїх будинках і зайвий раз не виходити на вулиці. Вони хапають саме жителів Херсона, а приїжджих не чіпають».

«Там взагалі мало залишилось жителів, – розповів про Херсон головний пропагандист окупованого лівобережжя Алєксандр Малькєвіч. – Більше того, чітка установка з боку фашистів йде всіх чоловіків намагатись відправляти, так сказати, у котел, як гарматне м’ясо, знищувати, тому що розмови про швидку здачу міста – вони не затихають. Практично на всіх кутках це обговорюється. Там проводиться евакуація з цілої низки сіл на правому березі». А поки одні пропагандисти брешуть, інші вже це… спростовують. «Просять прокоментувати відхід хохлів з Херсона, з напрямку на Харків (як пишуть ЗМІ), – повідомляє на своєму каналі пропагандист Osetin. – Так ось коментую, ніякого відходу немає, передові підрозділи точно на місцях… Про залишення Херсона мови взагалі немає». Борис ВИНОГРАДОВ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!