«При підтримці партії «Єдина Росія» у Скадовську відкрився кінотеатр! – повідомили у Телеграм окупанти. – Кінотеатр отримав нові крісла, звукове обладнання і кіноекран, а також був відремонтований».

Хід робіт, нагадали «єдинороси», особисто контролював їх ватажок Ігорь Кастюкєвіч, а колаборант Євген Максимов «зробив великий вклад у відновлення цього важливого об’єкту». «Кіно грає значущу роль у вихованні і передачі інформації, і завдяки кінотеатру місцеві мешканці зможуть насолодитись фільмами, які мають історичну цінність», – нагадали окупанти.

«Насолоджуватись» доведеться, як неважко зрозуміти, пропагандистськими фільмами. «Усе, що виправдовує і героїзує свавілля кремлівської терористичної верхівки, це максимально використовується для промивання свідомості громадян, – написав Центр національного спротиву. – А особливо тих, хто на власній шкірі переконався у антилюдській суті Росії».

За даними ЦНС, на тимчасово окупованих територіях України росіяни вирішили подвоїти кількість кінотеатрів, а бюджетним установам розіслали вказівку забезпечити повні зали при перегляді кремлівської пропаганди. Крім кінотеатрів, продовжується встановлення систем супутникового зв’язку «Русскій мір». Ще у лютому ГУР повідомляло, що на тимчасово окупованих територіях встановлено понад 18 000 таких комплектів. Наразі ці роботи знову інтенсифікувались.

Зокрема, у Новокаховському міському «окрузі» інтенсивно шукають спеціалістів для цієї роботи. «У спеціальних навичках немає необхідності. Перевага – у бажанні працювати і заробляти», – сказано в оголошенні. Борис ВИНОГРАДОВ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!