Працівники окупаційного Голопристанського управління праці, повідомляє у соцмережі тамтешня «адміністрація», «незважаючи на скромні можливості, намагаються радувати своїх підопічних». Зокрема, роздали ветеранам праці продуктові набори, які виділили «волонтери». А недавно «працівники замовили і передали ветеранам округу слухові апарати».

На чиї кошти це було зроблено, не повідомляється. А в окупованій Новій Каховці у «добру чарівницю» вирішила погратись фейкова депутатка фейкової обласної думи Катерина Грибовська. У Телеграм розповіла, що місцевим «єдиноросам» зателефонувала жителька Москви Людмила і попросила знайти свого батька, який не виходить на зв’язок. Грибовська шукала старого недовго – він жив за вказаною дочкою адресою. Виявилось, що на зв’язок не виходив, бо у нього вкрали обидва мобільних телефони.

Головний лікар окупаційної Новокаховської центральної міської лікарні Катерина Грибовська привезла дідусю підлеглого медика з роботи, хоч той, сама зізналась, і не просив. «Наразі вирішується питання про відновлення зв’язку між Миколою Савелійовичем і його дочкою», – написали «єдинороси».

Невже у колаборантки не знайшлось коштів на якийсь старенький телефон? Невже бідує? І це при тому, що гроші в окуповану область надходять чималі. Принаймні, повідомляється, що надходять. Про черговий «транш» від російського уряду у розмірі 1,8 млрд. рублів (!) повідомляє пропагандистське агентство «ТАСС».

«Виділені кошти підуть на забезпечення першочергових і соціально значущих видаткових зобов’язань регіонів», – повідомляють пропагандисти. Коротше кажучи, буде колаборантам що красти!

Богдан СТРАЖАК.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!