«В окупованій Алушті закопали командира «секретної бази» ППО, який був задвохсочений у результаті ракетної атаки», – повідомив «Інформаційний спротив». Ракетний удар було здійснено 13 травня по базі у тимчасово окупованому Криму.
Спочатку окупаційна влада повторювала традиційне «Потєрь і разрушеній нєт», але згодом з’явилась новина про похорон підполковника Алєксандра Кулакова, який командував «базою», «секрет» місцезнаходження якої розгадали українські військові.


А на окупованій Херсонщині свою смерть знайшов «цілий» полковник морської піхоти ЗС РФ Магомедалі Магомеджанов. Про його загибель повідомив окупаційний телеграм-канал «Здоровый Херсон».

Пропагандисти спробували довести читачів до сліз історією про дитинство окупанта. Мовляв, у великій дагестанській родині він «був п’ятою дитиною. З самого дитинства мріяв стати військовим. Цілими днями він захоплено майстрував собі автомати і рушниці».
У якості окупанта Магомеджанов спробував себе вперше не в Україні, бо до того «боровся з тероризмом на Північному Кавказі і в Дагестані, виконував бойові завдання у Сирії. У 2008 році отримав військове звання полковника і командував 61 бригадою морської піхоти Північного флоту».
Важкі поранення, пишуть пропагандисти, полковник отримав у районі Олешків ще у лютому, помер від ран наступного дня. Та про його смерть стало відомо лише зараз, коли окупанту було посмертно присвоєне звання героя Росії.
Богдан СТРАЖАК.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!