До уваги батьків, діти яких перебувають у Херсонській міській територіальній громаді!

Херсонська міська військова адміністрація спільно з волонтерами організовує чергову безкоштовну поїздку дітей на оздоровлення та відпочинок до санаторію “Прикарпатський” (м.Яремче, Івано-Франківської області). Орієнтовний виїзд – 11 червня 2024 року.

Нагадуємо, що санаторій підпорядкований Міністерству охорони здоров’я України, заклад чинний та відповідає всім нормам. Термін перебування дітей у санаторії – 1 місяць, але за бажанням ви можете завчасно, раніше терміну, забрати дитину, особисто приїхавши до санаторію. Вікова категорія дітей – від 7 років (I клас) до 15 років (IX клас).

Дітей супроводжують четверо дорослих, з них 2 – медики. У санаторії для дітей організовано 5-ти разове харчування. Є лікувальні процедури, які можна відвідувати за бажанням: фізкультура, лор-кабінет, лікувально-діагностичне відділення, стоматкабінет, фізпроцедури (соляна кімната, пінно-кисневі коктейлі, фіточаї, ароматерапія), масаж. Діти проводять вільний час на свіжому повітрі, щодня для них проводяться різні розважальні програми, піші походи, дискотеки та багато іншого. Звертаємо увагу, що поїздка тільки для дітей Херсонської міської територіальної громади та області, які на цей час у місті. Проїзд та перебування в санаторії безплатні. Заявки подавати на номер адміністратора: 099 024 00 78 (тільки смс на вайбер).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!