«Кринки повернулись під контроль російських військ, – пише окупаційний телеграм-канал «Типичный Херсон». – Залишки сил ЗСУ з селища повністю вибила 76 дивізія ПДВ ЗС РФ. Бої на островах Дніпра продовжуються».

«76 ДШД ПДВ зачистила Кринки від противника, від самого селища нічого не залишилось, «місячні кратери» якщо лише, – повідомляє окупаційний телеграм-канал «Архангел спецназа Z». – Ротації і підвіз не здійснюються ворогами, особовий склад ЗСУ, який був крайній раз перекинутий, був взятий у полон. Бої на островах на Дніпрі продовжуються». Пропагандист «Позывной Osetin» пише, що бої продовжуються саме у Кринках («На яких там островах йдуть бої, говорите?»), і там, буцімто, «знищили човен хохлів».

«Продовжуються зіткнення на місці зруйнованих Кринків, – зазначає окупаційний телеграм-канал «Новости Херсонщины». – Є припущення, що застиглий у нашому регіоні фронт може «ожити» у короткостроковій перспективі». І кинути на цей фронт, який наразі і так є «живим», окупанти, на жаль, можуть наших земляків. Принаймні, одна з окупаційних адміністрацій лівобережжя «повідомляє про необхідність надання у ВЦА списків громадян 2007 року народження і старшого віку з числа співробітників підприємств, установ, організацій, які не перебувають, але зобов’язані перебувати на військовому обліку».
Богдан СТРАЖАК.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!