Позивний “Марго”.До повномасштабного дівчина
працювала в тренажерному залі адміністратором.24.02.2022, у свій вихідний, вона перебувала Залізному Порту, з друзями. Новини шокували компанію, тож вони зібравшися до Херсона.
“Доїхавши до Антонівського мосту, переїхати його не змогли, бо рух був перекритий, а на мосту почався бій. Тож ми розвернулись та заїхали в Олешки, де й переночували у знайомих”, – розповідає дівчина.
“Марго” пригадує як перший тиждень боялася навіть на вулицю вийти. А вже потім почала займатись волонтерством – у Зеленівці, звідки родом. Допомагала родинам з малими дітьми, адже магазини не працювали. Пережила окупацію і звільнення правобережжя. А коли росіяни підірвали греблю Каховської ГЕС, вирішила йти у ЗСУ. Батьки це сприйняли не одразу, але згодом таки погодилися з рішенням доньки. Дівчина служить у 124 бригаді ТрО.
“На запитання, що мотивує нашу героїню – вона відповіла одним словом: помста. Після перемоги «Марго» планує добудувати будинок, створити сімʼю та жити спокійне життя у вільній країні”, – йдеться в інформації Сил оборони півдня.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!