Гуманітарна місія “Проліска” забезпечує евакуацію за допомогою спеціального медичного транспорту та супроводу медичного персоналу. До організації звернувся 43-річний мешканець Одрадокам’янки, Бериславського району.

Ще наприкінці минулого року будинок Володимира Шевчука згорів дотла через російський обстріл. А сам він отримав важкі поранення, що призвели до травматичної ампутації руки, перелому ноги та черепа. Весь цей час потерпілий проходив тривале лікування у Херсоні. І оскільки йому нікуди повертатись – звернувся по допомогу до волонтерів для евакуації у Кривий Ріг, де проживає його сестра. «Щиро вдячний хлопцям за роботу, які винесли мене на четвертий поверх. Все добре, я вже в рідної сестри, де продовжу лікуватися», – зазначив поранений чоловік.

Евакуація спеціальним транспортом здійснюється за підтримки Гуманітарного фонду для України Управління ООН з координації гуманітарних справ / OCHA Ukraine. Питання щодо евакуації ви можете поставити за телефонами: https://t.me/khersonskaODA/15617

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!