Про будівництво на Арабатській Стрілці міста в ефірі пропагандистського телеканалу «Россия 24» заявив гауляйтер окупованої частини Херсонщини володимир сальдо. Буцімто, побудують його, аби виконати побажання «самого» путіна. Буцімто, на вузенькому клаптику суші між Азовським морем і Сивашем з’являться споруди для органів окупаційної влади, магазини, стадіони, дитсадки і школи.

Місце, де саме постане місто, зрадник не уточнив. Зауважив лише, що там вже є автомобільне і залізничне сполучення. Якщо так, то це точно не на Арабатці – впевнені місцеві. Адже нормальних автошляхів на косі не було ніколи, а залізничні рейки бачили ще у незапам’ятні часи, коли зі Стрілкового на «велику землю» ходив паровозик-«зозуля».

Про те, які нині на Арабатській Стрілці дороги, написав у соцмережні один із мешканців міста. Далі цитата: «Часто езжу на Арабатскую Стрелку. Перед въездом в Генгорку есть несколько ям, которые были засыпаны асфальтовой крошкой, но её постоянно выбивают машины. Кто постоянно ездит, знает эти ямы. Сегодня влетел так, что думал, вылезет опора из-под капота, согнул диск и разорвал резину, так как ямы скрыты огромными лужами. Неужели дорожная служба не имеет возможности одолжить мешка три нормального асфальта и закатать эти ямы на пару лет?»

Автолюбитель також розповів про іномарку, яка раніше пошкодила у цих ямах підвіску і вилетіла на зустрічну смугу. Тоді, мовляв, ледве горя не сталось.

Ці ями, до речі, на автошляху до міста, яке існує лише в уяві путіна і сальда (там і залишиться) не єдині. Військова техніка рашистів за дорозі через Арабатку наробила їх багато. Буде українським дорожникам після звільнення Генічеського району чим зайнятись. Нехай і так, аби вже швидше.

Борис ВИНОГРАДОВ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!