Дивно, але деякі мешканці окупованої Генічеської громади досі чекають, що загарбники звернуть увагу на їх проблеми. Ба, більше – вирішать. Що саме хвилює генічан і жителів навколишніх сіл, днями вирішив дослідити один з окупаційних телеграм-каналів.
По-перше, люди поскаржились на відсутність автобусного сполучення з райцентром. «Взагалі немає автобусів жодних з сіл Привільне і Новоіванівка до Генічеська – такого не було за всю історію цих сіл!» – зазначив один з дописувачів. «Виноградний Клин також залишився без з’єднання з райцентром. Лише наймати машину, але це дорого», – додала інша дописувачка. Ще одна жінка написала, що з сіл Новий Світ і Гайове до Генічеська можна доїхати вранці мелітопольською маршруткою, а от назад – «як Бог пошле».
По-друге, дописувачі звернули увагу на жахливий стан неасфальтованих доріг, які до окупації постійно грейдували. Наразі грейдера чекають у Новоолексіївці у районі ринку та на вулицях Шевченка, Соборній, Верхній Слобідці та Матросова у Генічеську. Нарікання водіїв викликає і розбита вщент траса на Іванівку. 
Деякі дописувачі попросили виправити ситуацію з великою кількістю комарів і маленькою – лавочок у нецентральних районах Генічеська. Ще одна генічанка додала, що у місті немає стоматолога, який би взявся лікувати дітей до 5 років. «У мікрорайоні трава скоро буде у зріст людини. Будуть косити?», – запитала ще одна. А інша додала: «Коли у мікрорайоні на верхніх поверхах буде бігти нормально вода?»
Люди також цікавились, де те «безкоштовне» вугілля, яке їм обіцяли окупанти. Так само з газом. «Хоча б балони газові повернули. Зібрали десь у лютому і з кінцями. Ні газу, ні балону. Поверніть хоча б балон, запасний був і все – нема», – написала пенсіонерка.   
Скаржились дописувачі також на дорогі продукти і будматеріали та на черговий зірваний курортний сезон. Прихильники окупантів «заспокоювали» їх, як могли. «Люди, у нас – війна! Який курортний сезон? Люди мирні в області пачками від дронів гинуть, а ми про «зірваний» сезон!» – написала одна. «Фактично йде війна. Тому всі, і службовці, і громадяни мають знаходити «золоту середину» і працювати на благо країни, людей і нашого загального майбутнього!» – додав другий. «Всіх незадоволених – до хохлів. Набридла опозиція нахабна і безмозка», – показала справжнє обличчя окупантів третя.
Борис ВИНОГРАДОВ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!