Заступник начальника Херсонської ОВА Антон Самойленко провів робочу нараду щодо реалізації державної політики в сфері автомобільних перевезень в області.

До діалогу доєдналися представники Департаменту інфраструктури обласної державної адміністрації, Укртрансбезпеки, патрульної поліції, податкової, Служби відновлення та розвитку інфраструктури в Херсонській області.

В.о. начальника відділу державного нагляду (контролю) у Херсонській області, АР Крим та м. Севастополі Олег Кравець доповів про результати роботи з контролю, виявлення та протидії правопорушень та додержання автоперевізниками ліцензійних умов щодо перевезення пасажирів та вантажів автомобільним транспортом. Також розглянули питання збереження доріг у літній період, облаштування майданчиків для вагового контролю у місцях інтенсивного руху вантажних транспортних засобів. Аби виявити нелегальних перевізників та запобігти руйнуванню доріг, вирішили, що працівники Укртрансбезпеки спільно з поліцією будуть проводити рейдові перевірки. У разі виявлення порушень будуть складені адмінпротоколи.

Херсонська ОВА спільно з представниками Укртрансбезпеки та поліції надаватиме консультативну допомогу щодо оформлення відповідних дозвільних документів на перевезення.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!