Про нового в. о. окупаційного міністра культури Херсонської області повідомила окупаційна «Комсомольская правда». «Радий, що зможу приносити користь своїй малій батьківщині, яка лише почала робити вклад у загальну скарбничку величної культури нашої неосяжної країни», – прокоментував своє призначення Артем Лагойський.

«Лагойський Артем Олексійович, 15.10.1991 р. н., – пише про нового «міністра» «База зрадників Херсона». – До широкомасштабного вторгнення – ютубер «Бидло». Працював завідувачем навчально-методичної лабораторії суспільствознавчих дисциплін: історія, правознавство, громадянська освіта та етика КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти». Окупанти довірили Лагойському пост «голови регіонального відділення Асамблеї народів Росії». «Росіяни і українці – це один народ, який географічно мав відмінності у діалектах, одязі, культурі, але ментально це один народ, – плів він на цьому посту. – Нинішня Україна, на жаль, бореться з усім російським. Ми ж ні з чим українським не боремось, і така мета спеціальної військової операції не була визначена президентом. Була визначена мета денацифікації, а не боротьба з українською культурою».

Перед «Бидлом» посаду займав Олександр Кузьменко – екс-директор Херсонської музичної школи № 4. Істота, яку не любили пропагандисти, бо не міг перед камерою зв’язати двох слів. Та навряд чи саме за це його зняли. Скоріш за все, справа знову у грошах. За них боротьба між колаборантами завжди велась запекла.

Борис ВИНОГРАДОВ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!