Сьогодні у Херсонській міській територіальній громаді навчальний рік завершився для більше 24 тисяч дітей, з них 2 562 закінчили 9 класів і 1 364 – випускники 11-х класів .
За підсумками цього навчального року 198 дев’ятикласників (проти 136 минулорічних) претендують на отримання свідоцтва про базову загальну середню освіту з відзнакою. 90 учнів 11-х класів (проти 75 минулого року) також є претендентами на отримання свідоцтва про повну загальну середню освіту з відзнакою. 72 випускники можуть отримати золоту медаль і 18 – срібну.
Похвальною грамотою “За особливі досягнення у вивченні окремих предметів” нагороджені 180 учнів (проти 122 минулорічних), Похвальним листом “За високі досягнення у навчанні” – 1 272 школярі (проти 1 109 минулого року) . Окрім того, учні херсонських шкіл посіли 11 призових місць на державному рівні в інтелектуальних змаганнях, маємо і стипендіата Президента України.
“Наші школярі в умовах російської агресії не тільки не втратили інтересу до навчання, а навпаки з кожним роком демонструють все вищий рівень знань. Пишаємось нашими дітками”, – йдеться в повідомленні Херсонської МВА.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!