У Михайлівці Скадовського «муніципального округу» днями було видано 224 телевізійних приставки. Про це у своєму телеграм-каналі повідомив окупаційний голова «округу» Олександр Дудка. Тепер михайлівці «зможуть у домашній і затишній атмосфері бути у курсі актуальних новин не лише нашої країни, але і регіону». Тобто, споживатимуть огидну і наскрізь брехливу російську пропаганду.
«Будь-який житель, незалежно від віку, зможе підключити прилад самостійно, – зазначив колаборант. – Приставки прості як у використанні, так і в установці».


А от систему супутникового телебачення «Русскій мір» жителі регіону самі встановити не зможуть. Та окупанти їм допомагають. «Оператор «Русскій мір» оголосив про реалізацію пільгової програми, – пише окупаційна «Комсомольская правда». – Програма буде продовжена. Можливістю можуть скористатись жителі 148 населених пунктів Голопристанського, Альошкінського, Каховського, Іванівського, Чаплинського, Великолепетиського та інших округів, які не входять у зону цифрового ефірного мовлення».
Всі роботи з установки спеціальні бригади проводять безкоштовно. В обмін на комплекти з трансляцією українських телеканалів. Такий метод обдурення у окупантів називається «Вигідний обмін».
Богдан СТРАЖАК.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!