Не встиг Сальдо «побудувати» місто на Арабатській Стрілці, його соратники – житломасиви у Генічеську, а колаборанти новий прожект просувають. Голова окупаційної адміністрації Скадовського «муніципального округу» Олександр Дудка розповів пропагандистам з «РИА «Новости» про будівництво залізничної гілки на Скадовськ.
Вона, мовляв, не лише збільшить туристичний потік (немов, він є) у курортне місто, а і «надасть серйозний імпульс розвитку морського торгівельного порту». «Коли відсунуть лінію бойового зіткнення, ми поглибимо фарватер, і туди зможуть заходити судна з більшою водотоннажністю», – мріє колаборант.
Тим часом у Генічеську «відсунення» лінії фронту вирішили не чекати і… руйнують чергову школу. «Близько місяця тому спеціалісти з Псковської області приступили до капітального ремонту Генічеської санаторної школи-інтернату, – повідомив окупаційний телеканал «Таврия». – Його у навчальному закладі не було з моменту побудови».


«Рік побудови школи – 1963, – тут же зазначила у мережі одна з місцевих мешканок. – Виходить, що генічани почали ставити єкровікна ще у далекому 63 році!» Бо саме єкровікна стояли на всіх трьох поверхах навчального закладу, до того як їх почали витягати зайди з Росії.
Борис ВИНОГРАДОВ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!