Як повідомила у Телеграм окупаційна «обласна» організація партії «Єдина Росія», цьогоріч Останній дзвоник пролунав аж для 20 тисяч учнів окупованої частини Херсонщини, 2068 з яких – дев’ятикласники, 1203 – одинадцятикласники.

Звісно, головний «єдинорос» окупованого регіону і фейковий сенатор Ігорь Кастюкєвіч не пропустив нагоди попіаритись. По-перше, випускник військового інституту внутрішніх військ МВС РФ провів урок для «кадетів» окупаційної Щасливцевської школи Генічеського району. Розповідав про перемогу, якої ні йому, ні іншим окупантам не бачити. А от учням окупаційної Приморської школи Скадовського району пощастило менше – безголосий Кастюкєвіч «співав» їм пісню. «Ніколи у житті не грав на інструментах, вирішив освоїти піаніно, – зізнався він у соцмережі. – У підсумку підготував для школярів сюрприз – пісню «Я люблю тебя, жизнь». «Сюрприз», навряд чи, хоч комусь сподобався, а от конкурент у відомого співочого ректора на окупованій території з’явився. Співочий «сенатор».

До речі, усюдисущий окупант встиг побувати і у окупаційній Іванівській школі. Там, на щастя дітей, не «співав». Свято Останнього дзвоника пройшло і у напівзруйнованій «ремонтниками» з Росії Генічеській школі № 3. Лінійку провели перед центральним входом, який залишився неушкодженим. Якраз перед заходом генічеський колаборант Олександр Пінаєв побачив «знамення», про яке відразу ж повідомив у своєму каналі: «Над третьою школи у дощ відкрилось «око» з неба! Ну, якщо вже і Небеса туди дивляться, значить, давно початий ремонт школи у цьому році точно повинен закінчитись!»

«Ремонт», нагадаємо, у цій школі триває вже два роки. «Аж» чотири випускники окупаційних шкіл лівобережжя, повідомило окупаційне радіо «Таврия», вирішили здавати «єдіний государствєнний екзамєн». Це, мовляв, дасть їм можливість подавати документи на вступ одразу до кількох вищих навчальних закладів. Наприклад, у «Альошкінському муніципальному окрузі», повідомила тамтешня окупаційна адміністрація, «більшість випускників планують залишитись у Херсонській області і поступати у провідні вузи регіону. Є і ті, хто пробуватиме сили у Криму. Серед випускників цього року точно будуть співробітники внутрішніх органів і ІТ-спеціалісти».

Борис ВИНОГРАДОВ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!