Фейковий губернатор Володимир Сальдо давно зробив брехню професією. Чергова його побрехенька знову стосується вільного Херсона. Виявляється, працівники ТЦК там на ніч ховаються у таке місце, куди «благородні» окупанти не можуть вистрілити.

«Це пологовий будинок на території лікарні ім. Лучанського у Дніпровському районі, також відомій як медсанчастина БПК, – написав «губернатор» у Телеграм. – Вдень ці військкоматчики влаштовують на вулицях полювання за чоловіками, яких відловлюють як диких звірів і саджають у клітки перед відправкою на забій, а вночі ховаються на перших поверхах пологового. Негідники прекрасно розуміють, що російські військові не будуть туди стріляти за жодних обставин».

Та найбільше брехні про Херсон, як і раніше, ллється зі спеціально для цього створеного окупаційного телеграм-каналу «Жизнь в оккупации». Там можна прочитати, якщо не погидуєте, і про психічно хворого інваліда ІІ групи, якого викрали військові; і про невідомого у військовій формі, який бризнув у обличчя громадянину перцевим балончиком, після чого забрав ключі від автомобіля; і про двох військових, які побили громадянина, забравши 3000 гривень, смартфон, годинник, золотий ланцюжок і пакет з продуктами і алкоголем, збираючись останній «розпивати у своїх окопах»; і про громадянина, якого співробітники ТЦК запхали в автобус, вивезли за місто, «після чого побивши, викинули у поле в одних трусах, перед тим примусивши випити пляшку горілки і сильно вдаривши по голові»; і про бабусю, яку на дорозі збили військові на пікапі, а потім закинули тіло у машину і втекли… і ще багато подібної маячні.

Богдан СТРАЖАК.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!