«Бійці Херсонського напрямку заковують машини в «антидронову» броню», – повідомила окупаційна «Комсомольская правда». «Це не кадр з фантастики або нового «Божевільного Макса», це закований у захист від дронів великовантаж наших бійців!» – прокоментували пропагандисти фото вантажівки, обтягнутої решітками.


Замість того, аби повернутись туди, звідки приїхали, окупанти продовжують вигадувати способи захисту від дій наших оборонців. «Труби, арматуру і сітки для створення протикумулятивного захисту від дронів надали підприємці з Криму, а зібрали все на місці армійські умільці», – написала «КП». Про те, що такий «захист» українські «пташки» все одно пробивають, вирішили не писати.
Окупанти на Херсонщині намагаються захистити не лише вантажівки, а і свої танки. Один з таких «мангалів» на гусеницях показав окупаційний телеграм-канал «Юнкеръ». Заодно продемонстрував і шеврони окупантів.

З фото видно, що загарбники цілком усвідомлюють, що і де вони роблять. «Ми за кордон на танках їздимо», – написано на нашивці. Отже, ні про які «ісконно русскіє зємлі», як волає роспропаганда, не йдеться. Україна для росіян – закордон! І вони мають її залишити. А своїми сітками вони лише відтерміновують, але не відміняють свою смерть.
Богдан СТРАЖАК.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!