Студенти окупаційного Генічеського коледжу сфери обслуговування (ПТУ № 27) роблять кар’єру на тому, що годують російських військових. Як повідомила у соцмережі окупаційна адміністрація області, у рамках «федерального» проекту «Моя кар’єра» вони розписували символами держави-агресора 100 імбирних пряників.

Після того, коли пряники підсохнуть, їх упакують і передадуть «єдиноросам», які «планують у День Росії 12 червня передати їх бійцям на Херсонському напрямку».

На передову, зізналась окупаційна «Комсомольская правда», представники «Єдиної Росії» не поїдуть, а планують «вручити солодкі подарунки бійцям Херсонського напрямку через військову комендатуру і військові госпіталі».

Тим часом пропагандисти з окупаційного телеграм-каналу «ТалипоV» передали російським артилеристам на той самий напрямок кілька ящиків з черешнею – 200 кг, як повідомили.

Двох з окупантів поставили до вантажівки, змусивши виражати «огромную благодарность» за подарунок. Військові з завданням впорались. Черешню їсти – це не з нашими славними ЗСУ воювати! Набагато легше.

Богдан СТРАЖАК.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!