Як окупанти пропонують генічанам Новий рік святкувати
Рашисти і далі продовжують хазяйнувати на тимчасово захоплених землях лівобережжя Херсонщини своїм улюбленим методом батога і пряника. У якості останнього, наприклад, генічанам пообіцяли височенну новорічну ялинку.
Заступник голови окупаційної адміністрації олександр пінаєв повідомив землякам, що дерево на центральній площі буде 15 метрів (!) висотою, що дорівнює п’ятиповерхівці. За словами зрадника, це – подарунок місту від «Промсвязьбанка». Побачимо, як буде насправді. Відомо ж, що брехати – не мішки носити. А брехати рашисти і їх прислужники можуть відмінно.
А ще мешканцям окупованої частини Херсонщини запропонували взяти участь у всеросійській акції «Елка желаний». За словами «министра труда и социальной политики Херсонской области» алли бархатнової (на фото), бажати чогось можна громадянам від 3 до 17 і від 60 років, а ще людям з інвалідністю.
Щоправда, бажання «елка» виконує не всі. Як запевнила зрадниця, бажати можна іграшки, гаджети, велосипеди, і, навіть, «найсвятіше» – зустріч з президентом путіним, але не «прохождение лечения, приобретение технических средств лечения и реабилитации, специализированного медицинского оборудования».
Цікаво, а чи можна буде побажати, аби у казкову новорічну ніч згаданий путін здох, його посіпак покрутило, а війська рф назавжди залишили територію нашої держави?
Борис ВИНОГРАДОВ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!