«Пишу з такою проблемою: протягом двох місяців (квітень, травень) працівники ВЦА, сільських поселень Голопристанського району працюють без зарплати, – цитує телеграм-канал «Осведомленный Геническ» звернення колаборанта-аноніма. – І така проблема, мабуть, не лише у нашому районі, а і по всій області. Де зарплати???!!!»
Головний пропагандист окупованої частини Херсонщини Алєксандр Малькєвіч і «сенатор» Ігорь Кастюкєвіч, скоріш за все, це звернення прочитали, бо в ефірі Soloviev.live відповіли. Так, як вони люблять – натяками. Точніше Малькєвіч надав слово Кастюкєвічу, попросивши того розповісти, «як не зневіритись і продовжувати працювати в екстремальних умовах».
«Для депутатів Херсонської обласної думи немає різниці, хто тягне шафу», – відповів «сенатор». Що це означає на злодійському жаргоні, не знаємо, але «тягнути» окупанти можуть. «У нас немає можливості крокувати назад, тому рухаємось лише вперед, – сказав Кастюкєвіч. – Ми страхуємо один одного у команді! Така система цінностей у тих людей, які будують державу російську на Херсонщині!»
Чи перестануть колаборанти після таких «високих» слів випрошувати свої іудині срібняки, побачимо. Але, якщо не перестануть, вибухівки і отрути у ФСБ має вистачити на всіх.
Борис ВИНОГРАДОВ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!