З 8 по 12 червня «у себе вдома і на роботі на знак своєї любові до рідної країни і своєї малої батьківщини» каховські колаборанти прикрашали вікна. Акція так і називалась – «Вікна Росії». Про це у соцмережі повідомив голова окупаційної адміністрації Павло Філіпчук.


«І кожен може виразити свою громадянську позицію і патріотизм, прикрасивши вікна з допомогою малюнків і наклейок про те, що важливо і дорого для нас, жителів Каховки, – написав колаборант, який і місті останнім часом з’являється нечасто. – Так всі разом ми створюємо загальну картину російського світу, нашої величезної багатонаціональної картини».
Та от побачити цей «російський світ» можна лише вдень. «Жителі Каховки скаржаться на відсутність електроенергії, – повідомив окупаційний телеканал «Таврия». – Десь світло дають за графіком, десь його не бачать зовсім. За словами місцевих, ця проблема існує вже місяць».
Про проблему, нібито, знає російський уряд, тому, за словами пропагандистів, вирішив виділити субсидії на закупівлю трансформаторів. От лише встановлювати їх планують після того, коли «лінія фронту відсунеться».

Тобто спритний Філіпчук з друзями просто покладе чергову субсидію до кишені. Тепер хоч стало зрозуміло, для чого окупанти розбили трансформатори у Каховці.
Богдан СТРАЖАК.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!