Стосовно пустих балачок і нездійснених обіцянок окупаційний губернатор Херсонщини Володимир Сальдо може дати фору якщо не всім, то переважній більшості брехунів точно. Брехню колаборант давно зробив своєю професією. Чергову партію видав під час спілкування з окупаційним «Херсонским агентством новостей».

По-перше, базікало назвав Путіна богом. Говорячи про Кемеровську область, з якою окупована частина Херсонщини підписала угоду про взаємодію у науковій, культурній і економічній сферах, Сальдо сказав, що вона «знаходиться у тій частині Російської Федерації, яка, слава Богу, у безпечнішому положенні».

По-друге, збрехав про врожай, який майже повністю знищила посуха: «Ми очікуємо на пристойний урожай – менше, ніж у минулому році, але не менш серйозний. Вже починається жнивна кампанія – комбайни і зерновози стоять наготові, трейдери та інші покупці продукції вже уклали угоди».

А ще похвастався тим, що «наша вишня і черешня вже на ринках, у тому числі у Москві. Москва і Санкт-Петербург ще з часів Російської імперії є традиційними споживачами нашої південної плодово-ягідної продукції». «Зараз ми знову бачимо засіяні поля, доглянуті сади і працюючих там людей. Я певен, що життя дасть нові ростки, і Херсонська область повернеться до тих показників, які були до початку СВО. Тоді, нагадаю, по декілька мільйонів туристів і відпочивальників за сезон відвідували Херсонщину», – пофантазував. Вкотре пообіцяв «губернатор» і запустити пасажирські поїзди. Цього разу не лише на Крим, а і у Ростов-на-Дону. Станеться це, сказав, «щойно нам дадуть дозвіл на запуск цивільних перевезень».

Борис ВИНОГРАДОВ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!