«Мешканка Великолепетиського району публічно дискредитувала Збройні сили РФ. А потім ухилялась від повістки у суд, думаючи, що у село, що обстрілюється, за нею не приїдуть», – повідомила окупаційна «Комсомольская правда».

«Жінка 1967 р. н. проживає у Рубанівці Великолепетиського району. – пояснили пропагандисти. – Судове засідання за фактом дискредитації нею ЗС РФ було призначене на 22 травня 2024 року, але громадянка, будучи поінформованою, до суду не з’явилась, вважаючи, що зможе сховатись у віддаленому від центру селі».

На фото бачимо вояка, який показує «правопорушниці», як їй зайти у мікроавтобус. Він у касці і бронежилеті. Видно, що дуже боїться беззбройну українку. «Співробітники Новотроїцького відділення судових приставів ГУ ФССП Росії по Херсонській області вирушили з ризиком для життя у 15-кілометрову зону і примусово доставили відповідачку у Новотроїцькій міжрайонний суд, – написали пропагандисти з «КП». – Тепер правопорушницю чекає покарання, а новотроїцьких судових приставів – нагорода за сміливість і чітке виконання судового рішення».

Проте, якщо ми зайдемо на канал окупаційної адміністрації Великолепетиського «муніципального округу», то відразу побачимо, що окупаційні пристави не дуже і ризикували своїми нікчемними життями. Ба, більше – Рубанівка якщо і обстрілюється, то лише росіянами. Інакше вони нізащо б не змогли провести свято для дітей до дня Росії.

«У селі Рубанівка для дітей дитячого оздоровчого табору «Веселка» і вихованців дитячого садка був організований спортивний танцювальний квест, – повідомила фейкова адміністрація. – Діти з задоволенням танцювали під музику, брали участь у конкурсах і веселих іграх».

На підтвердження колаборанти продемонстрували фото. Задоволення, щоправда, на них не дуже видно. Але і обстріли – також.

Богдан СТРАЖАК.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!