Ліберально-демократична партія Росії – одна з тих небагатьох, кому можна брати участь у «виборах» без збору підписів. На окупованій частині Херсонщині ЛДПР, яку називають партією Жириновського, попри те, що цей неврівноважений політик помер, навіть нормальної передвиборчої кампанії не проводила, знаючи, що і так потрапить в «обласну думу».

Але через дуже багато часу після «виборів» раптом вирішила про себе нагадати. У селі Ольгине Горностаївського «муніципального округу» партія, однією з головних засад якої є антикомунізм, зненацька вирішила встановити пам’ятник вождю світового пролетаріату Володимиру Леніну.

«Регіональним відділенням ЛДПР під керівництвом депутата обласної ради Мамаєва Сергія Олександровича, а також при підтримці Горностаївської військово-цивільної адміністрації на відновлення пам’ятника було виділено необхідні кошти і матеріали», – повідомили пропагандисти.

Маленький бюст, який встановили ЛДПРівці міг би залишитись непоміченим, якби не «шоу-програма» від них.

«На честь відкриття пам’ятника для дітей і дорослих була організована виставка динозаврів юрського періоду і всіх відвідувачів пригощали солодощами та іншими смаколиками», – повідомила окупаційна адміністрація на своєму каналі. Якби знімали фільм, то і назва готова – «Ленін і динозаври».

А в «Альошкінському муніципальному окрузі», як повідомляє тамтешня окупаційна адміністрація, молодіжна організація ЛДПР разом з радою молоді республіки Комі відсвяткувала «Россія лун» (день Росії).

У рамках святкування школам «округу» передали дерев’яні «інтерактивні смарт-карти» з регіонами Росії, куди безпідставно включили українські Крим, Донецьку, Луганську, Запорізьку і Херсонську області.

Борис ВИНОГРАДОВ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!