Перший заступник окупаційного голови Каланчацького «муніципального округу» Сергій Запускалов здійснив вояж окупованими селами, аби почути про проблеми місцевих жителів. Про це у своєму каналі повідомила окупаційна адміністрація.

Зокрема, у Новокиївці, написали колаборанти, «як і у селах, які відвідувались раніше, лідирують питання відсутності аптеки і автобусного сполучення з райцентром». Також селяни пожалілись Запускалову на зламану електроплиту у місцевій школі і неможливість відвідувати шкільний ігровий майданчик під час канікул. А ще попросили відкрити у Новокиївці дитсадок.

«Особисті питання людей стосуються спадку, соцвиплат, пенсій та іншого, – повідомила «адміністрація». – Були висловлені зауваження на адресу культури обслуговування деякими районними службами». «І знову «автобус до Каланчака», знову «необхідність місцевої аптеки» – цими питаннями зустріли жителі Гаврилівки, – повідомила окупаційна адміністрація про інший візит Запускалова. – Звичайно недопустимо – щоб купити таблетки, багатьом потрібно найняти таксі до райцентру за 800 – 1500 рублів». Але чекати змін селянам не доводиться, бо «питання сільських аптек складне через відсутність фармацевтів і низький товарообіг».

Також гаврилівці поскаржились на протікаючий дах тамтешньої бібліотеки і зарості бур’янів на городах покинутих домогосподарств.

«Питання взяті на контроль. Звіт про відпрацювання кожного прохання буде дано у найкоротші терміни», – відрапортували в «адміністрації». До цього про «відпрацьовані» прохання колаборанти не звітували жодного разу.

Богдан СТРАЖАК.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!