Не давати, а забирати прийшли російські окупанти на Херсонщину. Цю істину вони самі підтверджують щодня. І якщо щось «дають», то лише для виду.

Наприклад, «віце-спікер» Херсонської «обласної думи» і перший секретар окупаційного «обкому КПРФ» Раміль Замалєтдінов до свята медиків купив їм «аж» 3 торти.

Зате фотографій з працівниками приймального і пологового відділень Генічеської райлікарні, а також станції швидкої допомоги наробив купу.

Колеги «комуніста» Замалєтдінова по «обласній думі», «єдинороси», вітаючи медиків, також особливо не витрачались. Кожному з 14 «муніципальних округів» вони вирішили подарувати по… лимонному дереву! Могли б і по кактусу, але вони, мабуть, дорожчі.

Ще «бережливішими» виявились члени «ЛДПР», які продовжують гастролювати з копіями динозаврів, які свого часу використовувались для передвиборчої кампанії Ігоря Колихаєва.

Крім Ольгиного, вкрадені динозаври побували у Зеленому Поді, де взяли участь у святковій програмі «С любовью и верой в Россию», та Федорівці, де, як повідомила окупаційна адміністрація Каховського «муніципального округу», «радували не лише малюків, а і дорослих».

«Адміністрація» також подякувала у соцмережах «представникам партії ЛДПР за їх внесок у створення цього святкового заходу».

Богдан СТРАЖАК.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!