Один з окупаційних телеграм-каналів Генічеська дав можливість громадянам висловитись щодо проблем, які їх турбують. Більшість тих, хто з різних причин поки залишається в окупованому місті, поскаржились на «сухий закон», який ввів Сальдо, і окупаційне водне господарство, яке «дере три шкури».
«Цікаво, на водному коли-небудь наведуть лад? – написала генічанка Ірина Володимирівна. – Рахунки лише зараз приносять, суми космічні, якісь борги пишуть, пояснити до ладу не можуть, а хамства і зарозумілості вище даху».
«Водне господарство – це щось з чимось. Нічого не доб’єшся, а звідти приходиш – тиск зашкалює», – підтримала дописувачка Катерина.
«Неправильні показники лічильників, і чомусь у більшу сторону, – додала жителька міста Тетяна. – Стягування плати за полив, хоч і поливати нічого (ділянка малесенька), а більше 600 рублів за місяць нарахували. Плюс відверте хамство і погрози судом за відмову платити за неіснуючий полив».
«А як вам подобається по 7,5 куб. м з людини, якщо немає лічильника??? – спитав інших генічанин Олексій. – А плата за водовідведення, якщо у більшості – вигрібні ями???»
«А ще цікаво, де наші гроші, які ми платили, а рахунків у водного не було?» – поцікавилась містянка Ірина.
«Різниця між Генічеськом і Мелітополем, – підняла іншу проблему генічанка Ірина. – Чому у них немає «сухого закону», заради цікавості».
«У нас «сухий закон», але всі знають, де продають, – додала дописувачка Олена. – Лише місто не отримує податки від цього, а отримують певні особи». Назвати «певних осіб» жінка побоялась або просто не захотіла, бо їх і так всі знають. Мова, скоріш за все, йде про фейкового губернатора і його оточення.
Борис ВИНОГРАДОВ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!