У табір «Авангард» у Волгоградській області окупаційні адміністрації Херсонської області направляють школярів маленькими групами. Мабуть, дітей доводиться довго умовляти. Наприклад, каланчацькі колаборанти днями змогли відправити у Росію всього-на-всього шістьох «молодих патріотів».


Окупаційна адміністрація нагадала у своєму каналі, що на дітей в «Авангарді» чекають «військово-історичні реконструкції, інтелектуальні ігри, зустрічі з ветеранами бойових дій» та ін. Жити доведеться, у тому числі, і у наметовому містечку, але годувати обіцяють п’ять разів на день.
Тим часом старшокласники окупаційної Тавричанської школи Каховського «муніципального округу» в «Авангарді» вже побували.

Окупаційне територіальне управління повідомило: «У програму літньої зміни були включені творчі і патріотичні заходи: зустрічі з героями СВО, зірками естради і спорту, відвідування музеїв і меморіалів у місті Волгоград. Ключовою подією зміни стала «Зарница».


«Всеросійська військово-патріотична гра «Зарница 2.0» Руху перших стала новим словом у патріотичному русі молоді, – написало окупаційне «Херсонское агентство новостей». – Росте достойна зміна нашим героям, які захищають Батьківщину на фронтах СВО!»
Богдан СТРАЖАК.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!