На зустрічі зі своїми пропагандистами у В’єтнамі Путін сказав, що, буцімто, у першій половині наступного року «Захід поміняє Зеленського». Зараз, мовляв, час не підійшов. А от фейкового губернатора Сальдо Росія може поміняти хоч зараз. Тим паче, що кандидатури «достойні» є.

«Голова адміністрації Каховського муніципального округу» Павло Філіпчук, наприклад. Філіпчук, який прославився завдяки роликам в інтернеті, де він на власному досвіді доводить, що наркотики – це дуже погано, останнім часом раптом став щодня сипати «мудростями». Спочатку «мудрі» висловлювання і псевдодушевні роздуми з’являються на його каналі, а потім їх цитують майже всі окупаційні інформагентства. Одне з двох: наркоману або пообіцяли підвищення, або він передчуває скору загибель.

«Тиждень відмови від алкоголю оголосило Міністерство охорони здоров’я Російської Федерації з 10 по 16 червня, – написав Філіпчук більше тижня тому. – І я всіх закликаю наслідувати мій приклад і повністю відмовитись від алкоголю». Це було б смішно, аби писав не наркозалежний. «Я сам не п’ю і не палю, – продовжив неадекват. – Алкоголь шкодить нашому здоров’ю, блокує свідомість, вбиває і тіло, і психіку».

Далі у його роздумах про тверезість несподівано (якщо знати, хто саме це пише) з’явився Плутарх і твердження про те, що алкоголь навіть у невеликих кількостях послаблює розумові здібності. За кілька днів істота зі слабкими розумовими здібностями вирішила згадати у Телеграм свого батька – такого самого зрадника, як і він сам. «З дитинства пам’ятаю його сильні руки. Перші уроки – потрібно бути чесним!» – насмішив читачів Павло Філіпчук, який до чесності ніколи не мав жодного стосунку. «Коли прийшов час евакуації, батько мій, Ігор Здиславович Філіпчук, від неї відмовився, – згадав фейковий голова фейкової адміністрації. – Мама підтримала його. А він – мене – у рішенні очолити військову адміністрацію нашого округу. Батько залишився. Продовжив відповідати за комунальне господарство Каховки». Наступного дня «всезнаючий» колаборант взявся пояснювати стосовно нового підручника історії, який, буцімто, з 1 вересня з’явиться у всіх російських коледжах. «На розворотах карти Радянського Союзу і Росії вже з урахуванням нових суб’єктів РФ, – написав він (або точніше, написали за нього). – Було 85. Стало 89. Після приєднання територія Росії збільшилась на 109 тисяч квадратних кілометрів. У тому числі, приросла і нашим Каховським округом». «Який їх підручник історії не візьми, – написав зрадник про Україну, громадянином якої, судячи з підозри СБУ, він і досі є, – в яке століття не загляни – всюди брехня і ненависть. Всюди і у всьому – Росія ворог»… Дивно, аби було б по-іншому, чи не так? Ну, а Володимиру Сальдо залишається лише побажати бути уважнішим на дорогах. Хоча це вже навряд чи допоможе.

Богдан СТРАЖАК.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!