Ольга Гудима – вчителька української мови та літератури Херсонського академічного ліцею ім. О.В. Мішукова. Перший конгрес тьюторів “Освітнього Супу” відбувся 17 червня в Києві. Захід став завершенням дворічного проєкту ГО “Навчай для України” з подолання освітніх втрат і зібрав 160 учасників.
Високу оцінку проєкту дали директорка Державної служби якості освіти в Україні Тетяна Вакуленко, очільниця Міжнародної академії тьюторингу Тетяна Швець та координаторка проєкту від ГО “Теасh for Ukraine” Оксана Казакова. Про це повідомила Херсонська МВА.

Довідково.
“Освітній Суп” (скорочено від “Освітній супровід”) — наймасштабніший тьюторинговий проєкт в Україні, що передбачає безкоштовні заняття за шкільною програмою та тьюторингову підтримку для учнів 5-10 класів.
Тьютор (від англ. tutor – наставник) – це педагог та персональний наставник, який допомагає не тільки засвоїти важку тему, але і краще зрозуміти свої інтереси, грамотно розставити пріоритети, обрати спеціальність. Тьюторський супровід – це не підготовка з предметів, а допомога дитині в самостійному навчанні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!