«Через 40 хвилин стартує один з найважливіших заходів країни 2024 року», – так 28 червня написав у своєму телеграм-каналі окупаційний голова Каховського «округу» Павло Філіпчук про форум «Росія 809». «Найважливішим» він, мабуть, став через те, що каховський колаборант на ньому виступав.


Дарма думати, що істота з фірмовою посмішкою дебіла не може складно говорити. Під «кайфом» Філіпчук ще і не таке може! Стосовно ж форуму, який відбувався у Санкт-Петербурзі, зрадник розповідав, «як об’єднати суспільство для захисту традиційних російських духовно-моральних цінностей».

Учасники мали слухати маячню про те, як Філіпчук «живе серцем» і «відкритий душею». «Це результат мого життєвого досвіду, – поділився колаборант. – Досвіду виживання на лінії бойового зіткнення. Я який рік ризикую життям. Як будь-який житель Херсонської області. Як провідник російської влади, якого зробили мішенню українські вбивці».
Варто нагадати, що у разі, якщо Філіпчук все-таки виживе, за статтею 111-1 Кримінального кодексу України за колабораційну діяльність сяде на строк від 5 до 10 років.
Богдан СТРАЖАК.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!