Під масованим артилерійським вогнем постійно перебуває Золота Балка. Під обстріл потрапив 72-річний чоловік. Він отримав мінно-вибухову травму, контузію, вогнепальні рани плеча, живота і стегна.

На броньованому автомобілі пораненого до безпечнішого місця вивезли поліцейські. Там чекали на «швидку». Але як з’ясувалося, автомобіль медиків росіяни атакували FPV-дроном. Транспортний засіб зазнав механічних пошкоджень, тож на допомогу пораненому вирушила друга бригада медиків. Вони успішно дісталися обумовленого місця, де поліцейські й передали їм пораненого.
Дружина постраждалого залишилася вдома долати наслідки обстрілу, лишень встигла зібрати й передати чоловіку найнеобхідніші речі…
За кілька годин росіяни повторно вдарили по селу з артилерії. Внаслідок цього обстрілу снаряд «прилетів» у те ж подвір’я, 67-річна жінка загинула, її тіло виявили сусіди.
“Поліція звертається до всіх, хто залишається жити під ворожими обстрілами. Якщо у вас немає можливості виїхати самотужки, звертайтеся до працівників поліції, представників місцевої влади або волонтерів, які безкоштовно евакуюють вас до більш безпечних територій. За потреби в інших регіонах країни евакуйовані отримують тимчасове житло, правову допомогу та подальшу підтримку влади й волонтерів у вирішенні нагальних питань.
Пам’ятайте, що життя – це найбільша цінність”, – йдеться у повідомленні ГУНП в Херсонській області.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!