«Євромайдан був пасткою для України, – заявив фермер з села Благодатне Скадовського району Павло Кім пропагандистам з російського агентства «РИА «Новости». – Виходячи з цього я був першим, якщо брати наше селище, який приймав Росію. Я був радий тому, що вже прийшла Росія і нарешті наведеться тут порядок».

Кіма пропагандисти називають «громадським діячем», оскільки він є постійним учасником різноманітних зібрань окупантів. А посадами від них він «обростає» з кожним днем більше. Від довіреної особи Путіна на «виборах» – до заступника голови окупаційної громадської організації «Об’єднання корейців Херсонської області».

«На даному етапі у нас завершується створення правових організаційних документів, – розповів колаборант пропагандистам. – Вони будуть надані у мінюст. З приводу контактів з Північною Кореєю, а також з Південною Кореєю, всі ці контакти зараз вже проробляються. Про нас, херсонських корейців, вже відомо і у Північній, і у Південній Кореї. І вони дуже раді, що ми, як організація, будемо зареєстровані». Жодних доказів сказаному зрадник не навів.

Борис ВИНОГРАДОВ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!