«На під’їзді до пункту пропуску у бік Криму знаходиться більше 150 легкових машин. Час очікування – більше 90 хвилин. Черга вантажного транспорту складає більше 20 машин. Час очікування – більше 20 хвилин», – писав 1 липня, об 11.00 окупаційний телеграм-канал «Русский Геническ». І такі повідомлення з’являються там доволі часто.

Приблизно у той самий час, повідомляли пропагандисти з окупаційного каналу «Главное в Херсоне и области», з боку Тамані в’їзду на поки що існуючий Кримський міст очікували більше тисячі автомобілів. «Час очікування в’їзду на міст складає три години, – пояснили пропагандисти. – Корки виникли через велику кількість туристів, які їдуть на відпочинок».

Виходить, автомобілі у «туристів» є, а телефонів з інтернетом нема?! Інакше б вони розуміли, що окупований Крим – нині не найкраще місце для відпочинку. Незважаючи навіть на те, що, за повідомленням руху «АТЕШ», у Севастополі просто на пляжі росіяни встановили систему ППО.

Стосовно ж окупованої Херсонщини, патологічний брехун Сальдо в інтерв’ю окупаційному телеканалу «Таврия» наполягав, що «на проходження всіх процедур у пунктах пропуску витрачається не більше 10 хвилин». На цілком логічне запитання, для чого між тимчасово окупованими Кримом і частиною Херсонщини пункти пропуску, «губернатор» відповів так: «На території Херсонської області діє режим військового стану, йдуть бойові дії, частина області окупована. Тому, на жаль, через умови безпеки перенести прикордонні пункти пропуску ближче до державного кордону поки що не є можливим».

«У літній період дійсно спостерігається збільшення кількості транспорту. На прикордонних пунктах виникли корки, тому я доручив військовій поліції спільно з прикордонними службами збільшити кількість пропускних вікон», – додав брехун.
Борис ВИНОГРАДОВ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!