Несанкціоновані розкопки на місці масового розстрілу цивільних громадян у протитанкового рову на східній окраїні Генічеська (німецькі нацисти, нагадаємо, розстріляли там більше тисячі людей) відвідав «губернатор» Володимир Сальдо.

Про мету, з якою російські фашисти тривожать пам’ять мертвих, колаборант сказав так: «Показати всьому світу і собі, у першу чергу, що ті дії, які зараз київський режим здійснює, кидаючи на забій жителів правобережжя України, вони повторюються, і київський режим повторює ті ж звірства, які робили фашисти». Тобто окупанти поки що лише ротом фейкового губернатора, але використовують розкопки для своєї божевільної пропаганди.

«Свідчення тієї жорстокості, того людиноненависницького режиму, всіх тих божевільних ідей – виявляється, вони божевільні, але вони реалізовувались – гебельсівських – які, на жаль показують, чому нам треба це вивчати, чому не потрібно про це забувати», – немов у власних і своїх кремлівських господарів злочинах зізнався Сальдо.

Зрозуміло, що лише для пропаганди і потривожили пам’ять мертвих окупанти. Цілком можливо, що скоро їхній слідчий комітет, який спостерігає за діями копачів, заявить, що генічан у рову розстрілювали не німці, а українці. Російська пропаганда здатна на все.

Борис ВИНОГРАДОВ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!