Третій так званий день Росії відсвяткували окупанти більше двох тижнів тому на Херсонщині, а справи у них нормально так і не пішли. На ринку праці – так точно. Працівники їм і досі потрібні. Причому, у найрізноманітніших сферах.
Окупаційна федеральна протипожежна служба шукає чоловіків, старших за 18 років, які бажають отримувати більше 30 тисяч рублів. Треба або гасити пожежі, або підвозити тих, хто це буде робити. Графік роботи – доба через три. Установі з назвою «Дніпровський психоневрологічний будинок-інтернет» потрібні психолог, лікар-терапевт першої категорії, лікар-невролог, медсестра з масажу, юрист, молодша медсестра – прибиральниця.
В окупаційний обласний суд, як написано в оголошенні, «потрібні співробітники з вищою юридичною і економічною освітами, відсутністю судимості на посади федеральної державної цивільної служби». Про зарплатню – жодного слова. На відміну від будівельної компанії, яка невідомо що робить у Каховському «муніципальному окрузі». Від 100 000 до 200 000 рублів там, пишуть, готові платити мулярам, монолітникам, штукатурам, плиточникам, оздоблювальникам, фасадникам та власникам інших будівельних спеціальностей. Плюс проживання.
В окупаційний заклад культури з дуже дивною назвою «Каховський культурний центр ім. Д.Н. Овсяніко-Куліковского» потрібні завідуючий Каховською бібліотечною системою, завгосп, спеціаліст з кадрів, головний інженер, прибиральниця, бібліотекар у Дмитрівку, завідуючий у Софіївський будинок культури, його колега у Червоноперекопський СБК (Зелений під), звукорежисер, керівник колективу – туди ж. Треба зазначити, що і «культурну» сферу Каховського «округу» нині дуже лихоманить. У Малокаховці, наприклад, деякий час не було бібліотекара через проблеми з оплатою праці. Днями колаборантам вдалось знайти чергову наївну, яка повірила, що їй платитимуть зароблене. Тож, бібліотека знову запрацювала.
Богдан СТРАЖАК.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!