Що-що, а брехати російські окупанти та зрадники, які пішли до них на службу, вміють добре. Стосується це і транспорту. Мова не лише про нову автомагістраль через Генічеський район і залізницю навкруг Азовського моря, яких немає і навряд чи будуть.
«У портах нових регіонів побудують і відремонтують причали для пасажирських суден», – бреше окупаційне «Новое.Медиа». Це потрібно «для запуску пасажирського сполучення по Азовському морю». «Крім цього, необхідне відновлення берегової інфраструктури і закупка пасажирських суден, у тому числі швидкісних», – додають.
А до 2030 року в окупованих регіонах, цитує голову Росавіації Дмітрія Ядрова окупаційний телеграм-канал «Южный регион/Новороссия», «з’являться аеродроми, що дозволить активізувати туризм і залучити додаткові кошти в економіку».
А поки окупанти спромоглись лише пустити автобус між тимчасово окупованими Сімферополем і Каховкою.

Як розповів пропагандистам окупаційний міністр транспорту Криму Микола Лукашенко, «він буде ходити на регулярній основі» . Відправлення з Сімферополя – о 7.30, з Каховки – о 15.10. Додав, що 258 кілометрів шляху автобус долатиме за 5 – 6 годин. На Херсонщині заїжджатиме у Чаплинку і Нову Каховку. Вартість проїзду немаленька – 1700 рублів. «При збільшенні пасажиропотоку можливе і збільшення кількості рейсів», – запевнив тезка сина білоруського диктатора.
Наразі через окуповану частину Херсонщини, за запевненням того ж «міністра», курсують рейсові автобуси Джанкой – Генічеськ, Сімферополь – Бердянськ, Сімферополь – Мелітополь, Ялта – Генічеськ, Севастополь – Стаханов, Сімферополь – Скадовськ, Євпаторія – Мелітополь, Ялта – Мелітополь – Донецьк, Ялта – Стаханов, Ялта – Кіровськ і Ялта – Мелітополь. Чи є на них хоч якість пасажири, враховуючи високу ціну квитків, Лукашенко не деталізував.
Борис ВИНОГРАДОВ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!