Павло Філіпчук і досі не може прийти до тями після, як він вважає, успіху на форумі «Росія 809» у Санкт-Петербурзі. Пише і пише у своєму телеграм-каналі про те, як каховчанам з ним пощастило.

«Нам не вистачає бізнесменів, – написав зрадник в одному з чергових довгих постів. – Міністерства не встигають освоювати мільярди. Вони повертаються у бюджет». Може, злодій, коли це писав, навіть і плакав. «Людям з діловою хваткою є, де розвернутись, – додав. – Торгівля. Послуги населенню. Заводи у хороші руки відаємо задарма! Лише у Каховці у нас десятки підприємств».

Готовий Філіпчук торгувати і порожнім житлом, господарі якого змушені були виїхати з окупації. На вищезгаданому форумі сказав, що селитиме туди спеціалістів, які захочуть приїхати у прифронтове місто. В іншому пості колаборант зізнався, що його підлеглі поводять себе «хамськи, зухвало, неадекватно». Точно так само, як керівник «адміністрації». Але він відразу від таких відхрестився: «Я думав, ну ось тепер зі мною кращі! Але життя спритно позбавляє від ілюзій. Днями на деяких співробітників адміністрації прийшли скарги від каховчан… У результаті проведеної службової перевірки покарані були всі. А одна людина – звільнена». Одна людина – це колишній начальник інформаційного відділу Слєпушко, який «посмів» насміхатись з придуркуватого Філіпчука. Як покарали інших, залишається лише здогадуватись.

Богдан СТРАЖАК.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!