Голова окупаційної адміністрації Новотроїцького «муніципального округу» Євгенія Кузьменко стала випускницею так званої програми розвитку муніципального управлінського кадрового резерву «Школа мерів», про що колаборантка похвалилась у Телеграм.

Тепер на додачу до диплому масажистки Російська академія народного господарства і державної служби при президенті Російської Федерації видала їй ще й диплом «мера».
«Другу вищу освіту отримала, – збрехала зрадниця у соцмережі, – але найголовніше, що отримала друзів, однодумців, наставників з усіх регіонів нашої Великої країни!» Причому отримала вона цю «освіту», як зізналась, всього лише за 500 навчальних годин.


Тепер колаборантам їздити у Росію на навчання, як це робила Кузьменко, не доведеться. «Для вирішення питання з нестачею кадрів і підвищення кваліфікації працівників адміністрація президента при підтримці академії народного господарства і державної служби організовує щоквартальні двотижневі курси у столиці для муніципальних службовців і працівників органів влади, – розповів в ефірі окупаційного телеканалу «Таврия» перший заступник окупаційного губернатора Ігор Чагаєв. – Наступний етап: ми вже відкрили центр підвищення компетенцій у Херсонській області, зараз йде формування навчальної програми».
Але вчитись хочуть не всі. З цієї або з іншої причини голова окупаційної адміністрації Іванівського «муніципального округу» Ольга Полосухіна, яка тікала з окупантами при відступі з Баштанського району Миколаївської області, де була окупаційною старостою, несподівано відмовилась від посади. «Вона написала заяву про дострокове складання повноважень за власним бажанням», – повідомило окупаційне управління внутрішньої політики Херсонської області. Приймати відставку Полосухіної в окуповану Іванівку приїжджав той самий Чагаєв.
Богдан СТРАЖАК.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!